Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g4.5g4.3kcal0.9g0g0.1g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g0.5g1.4kcal0g0g0.1g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]0.9g3kcal0.1g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal2g0g1g0g
Valittu annoskoko6g9kcal1g0g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.5g0g0.3g0g
Arvot/100g100g148kcal16.9g0g8.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270