Juustokalaa kasvispedillä

Laita vuuan pohjalle sekoitettuna paprikat ja sipulit.

Levitä kalat ohueksi kerrokseksi.

Ripottele pinnalle pippuri, suolaa ja tilli..

Sekoita juustoraaste ja kermaviili, mausta halutessasi vielä suolalla ja valkopippurilla.

Paista 200 asteessa.n.45-60min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 503 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti, pakasteena - Findus1.8g1.2kcal0.3g0g0g0g
Emmental, punaleima 17%0.7g2kcal0.2g0g0.1g0g
Paprikasekoitus 300 g (Pirkka)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Kermaviili kevyt vähälaktoosinen (Maitokolmio), annos 200g0.6g0.5kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Tilli mauste0g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal1g0.2g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.5g0.1g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0.1g0.1g0g
Arvot/100g100g70kcal8.3g1.7g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=85623