Kuitupitoinen pizza

Sekoita jauhot, hiiva ja suola.

Sekoita seos 42-asteiseen veteen.

Lisää lopuksi öljy.

Vaivaa taikina tasaiseksi ja levitä pellille.

Päälle ketsupit, kastikkeet ja täytteet oman maun mukaan.

Uunissa 250 asteessa n. 12-14 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 151 grammaa

Timppari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Ruisjauho Pirkka0.3g1kcal0g0.2g0g0.1g
3-viljan sämpyläjauho, Pirkka0.7g2.4kcal0.1g0.5g0g0g
Kuivahiiva, annos 11g0g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi0.9g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Heinz ketsuppi0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Chilikastike (Hp)0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Savuliharouhe, Savupojat, 350g /paketti1.3g1.8kcal0.2g0g0.1g0g
Ananaspalat ananasmehussa, Pirkka0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Aurajuusto (Valio), annos 17g0.3g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%0.8g2.2kcal0.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g25kcal1.2g2.4g1g0.2g
Valittu annoskoko6g13kcal0.6g1.2g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g6kcal0.3g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g212kcal10.2g20.3g8.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=99890