Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu1.6g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika, punainen0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika vihreä 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi0.8g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g9kcal0.4g0.4g0.6g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g72kcal3.3g3.3g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197889