Herkkumakaronlaatikko a la Maire

Laita makaronit kiehumaan suolalla maustettuunveteen ja uuni lämpiämään 200C.

Paahda jauheliha silputunsipulinkera.

Ota iso kulho, jossa sekoitat tomaattimurskat, smetanat, murskatut valkosipulit, musta ja valkopippurirouheet lihaseoksen sekä puolet juustoraasteesta.

Suolaa2-3 tl.
Laita isoon vuokaan vuorotellen makaronia ja lihaseosta päälimmäiseksi
100g juustraastetta.

Uuniin noin tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 304 grammaa

Singoalla
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2g3.2kcal0.4g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni, keitetty, suolaa 0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska 2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Smetana, rasvaa n. 40 % 0.5g1.9kcal0g0g0.2g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima0.5g1.9kcal0.1g0g0.1g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g17kcal1g0.6g1g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.3g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g140kcal8.3g5g8.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=449429