Kaalipossupata

Lado pilkotut kaalit, sipulit ja porkkanat uunipataan.

Lisää maustepippuria, suolaa ja lihaliemijauhetta.

Paista possupalat pannulla ja lisää pataan.

Lisää vettä ja anna hautua 175 asteessa n. 2 - 3 tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Roona78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2.7g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Viljapossun sisäfilee maustamaton (Hk), annos 125g1.7g2.2kcal0.4g0g0.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g7kcal0.8g0.2g0.2g0.2g
Valittu annoskoko6g4kcal0.4g0.1g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.2g0.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g59kcal6.8g1.7g1.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312589