Pyrytuulian Paastohernekeitto 2

1202 g vettä
200 g keittojuureksia (100 g 30 kcal)
200 g hernepakaste (100 g 70 kcal)
200 g hernemaissipaprika
120 g sipuli
56 g persiljaa

Keitetään ja soseutetaan.

Nautitaan hitaasti!

110 kcal yhdessä annoksessa joka painaa n. 436 g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Pyrytuulia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3.3g0kcal0g0g0g0g
Keittojuures sopprot (Apetit), annos 400g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Herne 0.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Hernemaissipaprika Paistettu (Apetit), annos 100g1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 0.3g0.1kcal0g0g0g0g
Persilja 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g3kcal0g0.4g0g0g
Valittu annoskoko6g2kcal0g0.2g0g0g
Annoskoko puolitettuna3g1kcal0g0.1g0g0g
Arvot/100g100g25kcal0g3.4g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461436