Tonnikalaleivät

Uuni lämpenemään 175 asteeseen.

Leivät pelille.

Levite päälle. 2 tomaattia siivuiksi ja leipien päälle.

Yrttisuolaa.

Tonnikalapurkki auki ja tasan leipien päälle.

Päälle tilliä, tuoretta tai pussista.

Juustoraaste päälle

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Tmrtkn
AineksetMääräEnergiaPHRK
100% ruisleipä (Vaasan), annos 33.3g1.5g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tonnikala vedessä 1.1g1.1kcal0.2g0g0g0g
Tomaatti 2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)0.5g1.5kcal0.2g0g0.1g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Becel kevyt margariini 5g0.2g0.8kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g15kcal1g1.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko6g8kcal0.5g0.7g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.3g0.4g0.1g0.1g
Arvot/100g100g129kcal8.5g11.9g3.4g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=90778