Mummon Lihakastike

Rsukista palat voissa pienissä erissä.

Laita palat kattilaan ja peitä vedellä, huuhtaise myös paistinpannu ja kaada neste sekaan.

Lisää lihaliemikuutiot (2) ja mausteet (pippuria 6-10kpl ja pari laakerinlehteä) ja anna kiehua hiljalleen kannen alla 1,5-2,5h.

Sitä mureampaa mitä kauemmin kiehua saa ;)
Lisää tämän jälkeen kasteiketta paksuntamaan vehnäjauhot hissukseen ripotellen.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Kristalli83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan palapaistikuutio (Atria), annos 100g2.5g3.3kcal0.5g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0g0.2kcal0g0g0g0g
Voimariini normaalisuolainen0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g8kcal1g0g0.2g0g
Valittu annoskoko6g4kcal0.5g0g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna3g2kcal0.3g0g0.1g0g
Arvot/100g100g68kcal8.5g0g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293480