Tonnikalapiiras

# Kaada vesi pois tonnikalapurkeista.

Sekoita kaikki pohjan raaka-aineet keskenään (leivinjauhe aina vehnäjauhojen kanssa) ja kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun piirakkavuokaan

# Sekoita sitten täytteen ainekset keskenään, vaikka samassa kulhossa ja kaada täyte raa'an pohjan päälle.

# Lisää halutessasi hieman juustoraastetta

# Paista 200 asteessa kauniin ruskeaksi (= n.½ tuntia?).

Taikina tulee piirakkavuokaan (24 cm) piripintaan: käytä siis hieman isompaa tai suojaa uunin pohja vaikkapa pellillä.

Ohje: Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Inaaz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.8g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 0.7g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Leivinjauhe 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Tonnikala vedessä 1.5g1.5kcal0.3g0g0g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g0.5g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g16kcal1.6g1g0.6g0g
Valittu annoskoko6g8kcal0.8g0.5g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.4g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g137kcal13.3g8.3g5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=163933