Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Paistijauheliha 10%1.2g2kcal0.2g0g0.1g0g
Vesi2.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%0.4g0.7kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g15kcal0.6g1.6g0.4g0g
Valittu annoskoko6g7kcal0.3g0.8g0.2g0g
Annoskoko puolitettuna3g4kcal0.2g0.4g0.1g0g
Arvot/100g100g122kcal5g13.3g3.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145