Ranskalaiset lihapullat

Ohjeen aineet on nyt todella sinnepäin..

Naudan jauheliha, 9 %rasvaa 700gr.

2 kananmunaa.

1 pss Pirkka ranskalainen sipulikeittoaines, ruokalusikallinen korppujauhoja, mausteeksi lisäksi suolaa sekä persiljasilppua.

Tästä määrästä tein 26 kappaletta reilun kokoisia lihapullia.

Yhteen ruoka-annokseen 4-5 lihapullaa, painoa yhteensä n. 104 -140 gr.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Maio
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.2g3.6kcal0.4g0g0.2g0g
Ranskalainen sipulikeitto, annos 2,5 dl Kypsennetty (Blå band), annos 250g2.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 0.6g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho (Myllyn Paras)0g0.2kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)0.6g0.8kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g10kcal1g0.2g0.6g0g
Valittu annoskoko6g5kcal0.5g0.1g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.3g0.1g0.2g0g
Arvot/100g100g88kcal8.5g1.7g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398806