Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1.6g2.6kcal0.3g0g0.2g0g
Kaali, valkokaali3.1g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0g0kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12g11kcal0.6g0.4g0.8g0.2g
Valittu annoskoko6g6kcal0.3g0.2g0.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna3g3kcal0.2g0.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g90kcal4.9g3.3g6.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423