Soijamakaroonilaatikko

-laita makaronit kiehumaan
-mittaa soijarouhe ja lisää sekaan vesi, öljy, ketsuppi sekä jauhelihamauste (tai mitä olet makaroonilaatikkoon makua tottunut laittamaan).

Lisää joukkoon myös puolet silputusta sipulista sekä valkosipuli.

-raasta porkkana ja lisää se lopun silputun sipulin joukkoon.

(halutessa turvonneen soijaroyheen voi pyöräyttää teflonpannulla ilman lisäöljyä)
-kaada makaronit siivilään ja siitä paistovuokaan.

Lisää joukkoon sipuli-porkkanaraasteseos sekä soijarouhe.

-tee munamaito 1 dl rasvatonta maitoa, 2 munaa.

Jatka seosta vedellä.

Lisää halutessa munamaitoon mustapippuria.

-Uuniin, n. puoli tuntia 200 asteessa, jotta munamaito hyytyy ja pinta saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Myo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g3.9g13kcal1.9g1.2g0g0.2g
Tumma makarooni (Torino)19g67kcal3.1g12.3g0.5g1.2g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 6.3g2.1kcal0.2g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Ketsuppi, Felix1.1g1kcal0g0.2g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.9g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g3.1g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g203kcal12.4g29.4g3.6g3.2g
Valittu annoskoko50g102kcal6.2g14.7g1.8g1.6g
Annoskoko puolitettuna25g51kcal3.1g7.4g0.9g0.8g
Arvot/100g100g204kcal12.4g29.5g3.6g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=162138