Maa-artisokkalaatikko

Kuori sileämmät maa-artisokat ja keitä ne vedessä.

Keitä epätasaisemmat maa-artisokat kuorineen ja kuori ne keitettyinä.

Kypsymisaika on 5-15 minuuttia.

Soseuta kypsät maa-artisokat esimerkiksi monitoimikoneessa.

Lisää joukkoon mausteet, munat ja ranskankerma.

Sekoita tasaiseksi.

Kaada voideltuun uunivuokaan ja paista 175 asteessa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maa-artisokka 20g9kcal0.1g1.6g0g0.8g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g5.8g1.7kcal0.1g0.2g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 16g43kcal0.3g0.5g4.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g133kcal3.2g4.6g10.6g1.6g
Valittu annoskoko50g67kcal1.6g2.3g5.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g33kcal0.8g1.2g2.7g0.4g
Arvot/100g100g133kcal3.2g4.6g10.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256957