Sipulikeitto

Pilko kaali ja laita se veteen kiehumaan.

Lisää joukkoon kasvisliemikuutio tai kaksi.

Kuullota sipulit, herkkusienet ja valkosipuli.

Lisää ne kattilaan.

Mausta adzikalla ja anna kiehua vielä puolisen tuntia.

Syö leipäkuutioiden tai smetanasilmän kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

N63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Herkkusieni 2g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali10g2.1kcal0.1g0.3g0g0.2g
Adzika kaste 220ml0.5g0.8kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g28kcal0.8g2.4g1.4g0.8g
Valittu annoskoko50g14kcal0.4g1.2g0.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g7kcal0.2g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g28kcal0.8g2.4g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=312149