Kaalisalaatti kesällä

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Silppua sipulinvarret.

Kuori ja suikaloi omena.

Sukaloi maustekurkku.

Pane ainekset kulhoon ja sekoita joukkoon viinietikka, öljy ja mausteet.

Hyvää makkaran tai lihan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g33g8kcal0.4g1.1g0.1g0.7g
Sipuli 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskiarvo, punnittu kuorineen 8.4g2.7kcal0g0.6g0g0.1g
Maustekurkku sokerisuolattu 5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.8g7.4kcal0g0g0.8g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g40kcal0.8g4.2g1.8g1.8g
Valittu annoskoko50g20kcal0.4g2.1g0.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna25g10kcal0.2g1.1g0.5g0.5g
Arvot/100g100g40kcal0.8g4.2g1.8g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75847