Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)28g90kcal2.8g17.7g0.6g3.9g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Ohrajauho 1.3g4.2kcal0.1g0.8g0g0.1g
Siirappi, tumma2.8g9kcal0g2.1g0g0g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g348kcal9g62.6g5.8g9g
Valittu annoskoko50g174kcal4.5g31.3g2.9g4.5g
Annoskoko puolitettuna25g87kcal2.3g15.7g1.5g2.3g
Arvot/100g100g348kcal9g62.6g5.8g9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154