Rahkapizza

Tee pohja ja laita vuokaan.

Esikypsytä noin. 20 minuuttia.

Levitä pyree ja täytteet.

Tee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike.

Mausta suolalla.

Paista 200 asteisessa uunissa

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1283 grammaa

Miremi

Miremi sanoi...

Tee pohja ja laita vuokaan. Esikypsytä noin. 20 minuuttia. \r\nLevitä pyree ja täytteet. \r\nTee raejuustosta ja munanvalkuaisesta sauvasekoittimella tasainen juustokastike. Mausta suolalla. \r\nPaista 200 asteisessa uunissa.

lauantai 08.02.2014 klo 15:18

AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki10g5.5kcal0.8g0.5g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.7g3.3kcal0.3g0g0.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g2.7g2kcal0.1g0.4g0g0g
Kinkkusuikaleet, korpela [250g]10g11kcal1.4g0.1g0.5g0g
Ananas, omassa liemessään 12g6.1kcal0.1g1.3g0g0.2g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 2.7g1.2kcal0.3g0g0g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki7.8g6.2kcal1g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g88kcal8.6g8.8g1.8g0.6g
Valittu annoskoko50g44kcal4.3g4.4g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g22kcal2.2g2.2g0.5g0.2g
Arvot/100g100g88kcal8.6g8.8g1.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=404507