Joben kesäkurpitsa-meetwurstivuoka

-mausteet: suola, mustapippurirouhe, pizzamauste, viherpippuri
-viipaloi kasvikset
-itketä kesäkurpitsaviipaleet suolalla
-lado vuorotellen vuokaan
- meetwurstia tulee n. 14 siivua joten kaksi kerrosta pyöreään vuokaan
-kasviskerrosten päälle reilusti pizzamaustetta ja mustapippurirouhetta
-sulata koskenlaskija ruokakermaan, kaada ladottujen kasvisten päälle
-sekoita jogurtti ja juustoraaste, hienonna joukkoon viherpippuria ja kaada liisteri päällimmäiseksi

800g kesäkurpitsa (2 isoa)
800g tomaatti (5 isoa)
250g sipuli (2 kpl)
250g ruokakerma kolme juustoa 10%
tai
250g ruokakerma mustapekka 10%
125g koskenlaskija-sulatejuusto (1/2pkt)
100g turkkilainen jogurtti
100g emmental-juustoraaste

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 401 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 17g3kcal0.1g0.4g0.1g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g17g3.4kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Meetwursti Hk,kotimainen2.2g8.8kcal0.5g0g0.8g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g5.2g6.3kcal0.2g0.2g0.5g0g
Jogurtti, turkkilainen/kreikkalainen, rasvaa 10 % 2.1g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g2.1g7.3kcal0.6g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g66kcal3.4g3.2g4.4g0.8g
Valittu annoskoko50g33kcal1.7g1.6g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g16kcal0.9g0.8g1.1g0.2g
Arvot/100g100g65kcal3.4g3.2g4.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=463816