Nan leivän lisuke

Tarvitaan sipulikeittojauhetta, 1 keltainen paprika, kaksi chilipalkoa.

Tulee lisuke ja sen kastike.

1. lisää keittojauheeseen noin 2 dl kuumaa vettä, anna turvota noin 2 tunnin ajan
2, pilko paprika ja chilipalot.

Muista poistaa tarkoin chilin siemenet
3- lisää pilkotut paprika ja chili seokseen, sekoita
4. anna seistä 30 min.
5. keitä seosta miedolla lämmöllä 15 min, lisää tarvittaessa vettä, niin että seos on sekoitettavissa
6. siivilöi neste omaan kulhoon; siitä tulee miedompi kastike.

Kastiketta pitäisi tulla 1/3 täytteen määrästä
7. täyte toiseen kulhoon, jonka pitää olla kastiketta selkeästi tulisempaa
8. paista nan-leivät, täytettä leivän päälle ja maun mukaan kastiketta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Timo55
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 25g7.5kcal0.2g1.3g0g0.5g
Chili paprika punainen11g4.5kcal0.2g1g0g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)14g38kcal1.1g6.9g0.7g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g100kcal3g18.4g1.4g3.8g
Valittu annoskoko50g50kcal1.5g9.2g0.7g1.9g
Annoskoko puolitettuna25g25kcal0.8g4.6g0.4g1g
Arvot/100g100g99kcal3g18.3g1.4g3.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=115019