Riistakeitto

Paista hirvilastut voissa ja sipuli öljyssä.

Laita kattilaan ja lisää juurekset ja purjo sekä vesi.

Keitä 10 min. Lisää lihaliemi ja juusto ja keitä kunnnes se on sulanut.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Aallotar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli, paistettu 0.5g0.5kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Valio Koskenlaskija 250g - perinteinen sulatejuusto2.6g7.3kcal0.5g0g0.6g0g
Purjosipuli 6g1.4kcal0.1g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 27g0kcal0g0g0g0g
Poronkäristysliha(Lapin liha)7.8g11kcal1.6g0g0.5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto1.6g4.4kcal0.3g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Keittojuurekset, Rainbow4.2g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g56kcal5g0.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko50g28kcal2.5g0.3g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g14kcal1.3g0.2g0.9g0.1g
Arvot/100g100g56kcal5g0.6g3.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=198836