Jauheliha-bolognese

Mausteet: 1 rkl jauhelihamauste, ½ tl viherpippuri ja 1 rkl oregano.

Ruskista jauheliha ja sipulit ja mausta.

Lisää kastike ja vesi.

Hauduta n. 30 min. Tarjoa pastan (vehnänalkio) kanssa.

Voit keventää tätä ohjetta vaihtamalla jauhelihan nautaan ja pastakastikkeen light-versioon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Classico Bolognesekastike (Dolmio), annos 500g24g12kcal0.3g1.8g0.3g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana100g109kcal7.4g4.2g7g0.4g
Valittu annoskoko50g55kcal3.7g2.1g3.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g27kcal1.9g1.1g1.8g0.1g
Arvot/100g100g109kcal7.4g4.2g7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=73811