Kalkkunakiusaus

Voitele vuoka.

Laita vuokaan kerros perunasuikaleita sekä pilkkomasi sipulit.

Lisää joukkoon myös kalkkunasuikaleet ja sekoita nämä tasaiseksi.

Lisää pinnalle Mustapekka- juustoa paloina tasiasesti.

Sitten vielä ohut kerros perunasuikaleita päälikerrokseksi.

Kaada päälle 0,5l valmistamaasi lihalientä (2 kuutiota 0,5l vettä) sekä kerma.

Laita uuniin hautumaan niin pitkäksi aikaa että neste on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 7g0kcal0g0g0g0g
Mustapekka tuorejuusto (Valio)1.6g7.3kcal0.2g0.1g0.7g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl3.9g4.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Perunasuikale (Apetit)23g17kcal0.4g3.7g0g0g
Snellmanin kalkkunasuikale 300g9g10kcal2.2g0.1g0.1g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g1.6g0.9kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g83kcal5.8g8.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko50g42kcal2.9g4.2g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g21kcal1.5g2.1g0.7g0.1g
Arvot/100g100g83kcal5.8g8.3g2.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113362