Rento kasvispiiranen

Painele sulanut piirakkataikina vuokaan.

Lisää vihannekset.

Raasta juusto ja sekoita joukkoon loput aineet.

Lisää suolaa, maustepippuria ja rakuunaa.

Levitä vihannesten päälle.

Piirakkataikinan ohjeiden mukaan paistaessa kerma jäi vielä sakeutumatta, joten lisäsin 15 min lisää taikinan ohjeeseen.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 230 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sekavihannes porkkana, kukkakaali, herne, papu 18g5.1kcal0.4g0.5g0g0.4g
Kymppi kevyt piirakkataikina15g35kcal1g5.6g0.9g0.4g
Oltermanni, perinteinen6.6g24kcal1.6g0g1.9g0g
Kananmuna 50g(kpl)5.5g6.9kcal0.6g0g0.5g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)5.5g9kcal0.2g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g159kcal7.6g12.6g8.2g1.6g
Valittu annoskoko50g80kcal3.8g6.3g4.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna25g40kcal1.9g3.2g2.1g0.4g
Arvot/100g100g158kcal7.5g12.5g8.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282729