Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)23g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 3.5g12kcal0.1g0.1g1.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki9g7.5kcal1.2g0.2g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g4.7g17kcal1.3g0.1g1.3g0g
Kebabliha 9g20kcal2.3g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g172kcal15g1g12g0g
Valittu annoskoko50g86kcal7.5g0.5g6g0g
Annoskoko puolitettuna25g43kcal3.8g0.3g3g0g
Arvot/100g100g170kcal14.9g1g11.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159