Ruusukaalivuoka

Lado ruusukaalit uunivuoan pohjalle ja kaada tomaattimurska niiden päälle.

Sen jälkeen lisää vuokaan pannussa paistettu ja suolalla, pippurilla ja basilikalla maustettu jauheliha ja lisää vielä juustohuntu.

Paista keskilämmöllä jonkin aikaa ( kunnes oletat että kaali on kypsynyt) ja Nautiskele.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Cabris
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruusukaali 16g3.8kcal0.2g0.3g0.1g0.4g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 16g20kcal3.2g0g0.8g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g14g4.9kcal0.2g1g0g0.2g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g4.7g18kcal1.4g0.1g1.4g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g100kcal10g2.8g5.2g1.2g
Valittu annoskoko50g50kcal5g1.4g2.6g0.6g
Annoskoko puolitettuna25g25kcal2.5g0.7g1.3g0.3g
Arvot/100g100g99kcal9.9g2.8g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313374