Sienillä täytetty paprika

Uuni lämmitetään 200 asteeseen, paprikanpuolikkaat öljyllä valeltuna kuori ylöspäin kypsymään.

Keitetään quinoa.

Sekasieniä (pakaste tai tuore: puhdistettuja, paloiteltuja, tarvittaessa ryöpättyjä ja paistettuja, suolattuja) ja sipulisilppua lämmitellään pannulla.

Lisätään ruokakerma, valutettu kypsä quinoa ja tacomauste.

Tarkistetaan suola.

Raastetaan parmesan-juusto.

Paprikat uunista: käännetään kulhoiksi ja täytetään, päälle ripotellaan juustoraaste.

Vielä uuniin (vähennä lämpöä 175 asteeseen) kunnes juusto on sulanut / vähän saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 461 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 9g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Quinoa(kinoa) (Gogreen), annos 70g3.8g13kcal0.8g2.4g0g0.6g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g1.5g13kcal0g0g1.5g0g
Sieni tatti, hapero 16g4.5kcal0.3g0.5g0.1g0.3g
Tacomausteseos pussi (Old elpeso), annos 30g1.6g4.9kcal0.1g1g0.1g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Parmesan, parmigiano reggiano (Parmareggio), annos 50g3.8g15kcal1.2g0g1.1g0g
Sipuli 3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g144kcal5.6g9.4g8.8g2.4g
Valittu annoskoko50g72kcal2.8g4.7g4.4g1.2g
Annoskoko puolitettuna25g36kcal1.4g2.4g2.2g0.6g
Arvot/100g100g143kcal5.6g9.3g8.7g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368144