Nakkikeitto

Kuori ja pilko perunat ja laita runsaaseen (lihaliemellä/kasvisliemellä maustetulla) veteen kiehumaan.

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä.

Kun perunat alkavat kypsymään lisää joukkoon kasvisuikaleet sekä nakit ja lämmitä vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 538 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g13g8kcal0.2g1.7g0g0.1g
Kevyt kalkkunanakki (Atria), annos 28g5.3g5.5kcal0.6g0.2g0.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä3.3g1.3kcal0g0.3g0g0.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g34kcal1.6g4.4g0.8g0.4g
Valittu annoskoko51g17kcal0.8g2.2g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g9kcal0.4g1.1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g34kcal1.6g4.4g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=113397