Parsakaalikeitto

Lisää pilkotut kasvikset kiehuvaan liemeen.

Keitä 15 - 20 min. Lisää maito.

Soseuta ja nauti reilun raejuusto satsin kera.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 323 grammaa

Megi70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Sipuli 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g3.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.5g1.2kcal0g0.2g0g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.6g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 26g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g21kcal1.6g2.2g0g0.8g
Valittu annoskoko50g11kcal0.8g1.1g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g5kcal0.4g0.6g0g0.2g
Arvot/100g100g21kcal1.6g2.2g0g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=363122