Lohikeitto

Kuori perunat ja kuutioi tai lohko ne. Kuori ja pilko sipuli.

Laita perunat, sipuli, valkopippurit ja mausteet kattilaan.

Kuullota niitä muutama minuutti voissa.

Kaada kattilaan kuuma kalaliemi ja keitä, kunnes perunat ovat lähes kypsiä.

Irrota lohifileestä nahka ja paloittele lohi kuutioiksi.

Lisää kuutiot keittoon ja keitä kunnes kala on kypsää.

Lisää kerma ja lämmitä kiehuvaksi, mutta älä enää keitä.

Ota kattila liedeltä ja ripottele keiton päälle reilusti silputtua tilliä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 359 grammaa

Annu77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g8.4g5.1kcal0.1g1.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kirjolohifilee 11g19kcal1.9g0g1.2g0g
Kalaliemivalmiste Knorr yksi pala 5g0.2g0.6kcal0g0g0g0g
Flora culinesse0.4g2.6kcal0g0g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g70kcal4.2g2.6g4.4g0.2g
Valittu annoskoko50g35kcal2.1g1.3g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g18kcal1.1g0.7g1.1g0.1g
Arvot/100g100g69kcal4.2g2.6g4.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=146506