Aurajuustogratinadi

Lisää rasva kasariin ja sen jälkeen vehnäjauho.

Kypsennä, älä anna ruskistua.

Lisää ruokakerma, vesi, keltuainen ja valkopippuri.

Anna kiehua muutama minuutti.

Tarkista suola ja muu mauste.

Kaada kastike kasvisten (750g) päälle.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Sitten uuniin 250C.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Hyasintti0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)1.2g7.9kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Maustettu ruokakerma aura (Valio), annos 250g21g23kcal0.5g0.6g2.1g0g
Vesi17g0kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 1.7g4.7kcal0.3g0g0.4g0g
Valkopippuri 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Polar-juusto 15%8.3g22kcal2.6g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g127kcal7.2g3.8g9.2g0.2g
Valittu annoskoko51g64kcal3.6g1.9g4.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g32kcal1.8g1g2.3g0.1g
Arvot/100g100g126kcal7.1g3.8g9.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=217326