Tofua kasviksilla

Tofu pilkotaan ja paistetaan öljyssä.

Lisätään paprikajauhe, makea soijakastike, omenaviinietikka ja hunaja, kunhan tofu on saanut väriä.

Otetaan pois pannulta.

Laitetaan porkkana, parsa, paprika ja sipuli pannuun kypsymään suolan kera.

Sekoitetaan yhteen, kun kasvikset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Tirmeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tofu, aito, marinoitu15g21kcal2.4g0.2g1.3g0.4g
Porkkana 6.8g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Ketjap Manis makea soijakastike (Pirkka), annos 150g0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Hunaja 1.1g3.6kcal0g0.9g0g0g
Paprikajauhe 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Parsa puhdistettu 14g4.4kcal0.4g0.3g0.1g0.5g
Sipuli (kuorittu)4.6g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika punainen 6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 0.5g3.1kcal0.1g0g0.3g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g93kcal6.2g5.4g4.8g2.8g
Valittu annoskoko50g46kcal3.1g2.7g2.4g1.4g
Annoskoko puolitettuna25g23kcal1.6g1.4g1.2g0.7g
Arvot/100g100g92kcal6.2g5.4g4.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133927