Mehevä tonnikalapiirakka

Lämmitä uuni 200 asteeseen.

Sekoita pohjan ainekset maitorahka, muna speltti ja leivinjauhe.

Levitä se piirakkavuokaan jonka halkaisija on n. 25 cm. Sekoita sitten kaikki täytteen ainekset ja levitä se pohjan päälle.

Paista uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Kissala2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,39g5.9kcal1g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 2g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala9g29kcal1.4g5.4g0.2g0.9g
Leivinjauhe 0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt3.6g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Maitorahka, Valio, 0,33.6g2.4kcal0.4g0.2g0g0g
Tonnikala vedessä 6.2g6.5kcal1.4g0g0.1g0g
Kadett juusto 5% (Arla)3.6g6.9kcal1.2g0g0.2g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g3.6g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 1.1g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0.1g
Oliivi kivetön musta rainbow4.4g7.9kcal0g0.2g0.7g0g
Salaattijuusto kevyt 3% (Pirkka), annos 100g3.6g3.6kcal0.7g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g151kcal14.2g13.4g4.4g2g
Valittu annoskoko50g75kcal7.1g6.7g2.2g1g
Annoskoko puolitettuna25g38kcal3.6g3.4g1.1g0.5g
Arvot/100g100g150kcal14.1g13.3g4.4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=412163