Tex-mex kesäkurpitsavuoka

Pese kesäkurpitsa ja viipaloi se. Kuori ja leikkaa (3 isoa) perunat ohuiksi viipaleiksi.

Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.

Paista pannulla sipulit ja jauheliha kypsiksi.

Lisää pannulle mausteseos ja tomaattimurska.

Anna kastikkeen hautua noin 5 minuuttia.

Voitele uunivuoka ja lado sinne vuorotellen kesäkurpitsa- ja perunaviipaleita, jauhelihakastiketta ja juustoraastetta.

Jätä päällimmäiseksi kerrokseksi kastiketta ja ripottele päälle juustoraaste.

Paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Mervik72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 6.3g4.8kcal0.1g1g0g0.1g
Sipuli 0.1g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.9kcal0g0g0.4g0g
Tomaattimurska 16g4.6kcal0.1g0.8g0g0.3g
Polar 15% juustoraaste (150g)3.1g8.1kcal1g0g0.5g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha13g21kcal2.4g0g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g89kcal7.4g4.2g4.2g1g
Valittu annoskoko51g44kcal3.7g2.1g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna25g22kcal1.9g1.1g1.1g0.3g
Arvot/100g100g88kcal7.3g4.2g4.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=190200