Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 24g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 2g6.1kcal0.2g1.1g0g0.3g
Kaurahiutale 1.5g5.5kcal0.2g0.8g0.1g0.1g
Auringonkukansiemen 5.5g33kcal1.3g0.7g2.7g0.3g
Siirappi 1.1g3.3kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 0.8g5.4kcal0g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g53kcal1.6g10.8g0.2g0.5g
Kuivahiiva, annos 11g0.4g1.4kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g214kcal7g28.8g7.2g2.4g
Valittu annoskoko51g107kcal3.5g14.4g3.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna25g54kcal1.8g7.2g1.8g0.6g
Arvot/100g100g211kcal6.9g28.4g7.1g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453