Punajuurikvinoa

Raasta punajuuret hienoksi raasteeksi.

Liota kvinoaa n. 30 minuuttia, kaada liotusvesi pois, huuhtele ja keitä n. 20 minuuttia kunnes kvinoajyvät ovat turvonneita ja läpikuultavia.

Sekoita kvinoa punajuuriraasteeseen.

Mausta suolalla, lisäksi maun mukaan esim.

chilillä, garam masalalla ja valkopippurijauheella.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kvinoa, jyvät19g70kcal2.4g12.9g1.1g1.1g
Punajuuri makeuttamaton kokonainen (Saarioinen), annos 100g32g10kcal0.4g1.7g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g159kcal5.6g29.2g2.4g2.2g
Valittu annoskoko51g80kcal2.8g14.6g1.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g40kcal1.4g7.3g0.6g0.6g
Arvot/100g100g157kcal5.5g28.8g2.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=141818