Vanhan ajan munasalaatti+pippurimakrilli

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi, lisää etikka, sinappi, suola ja makeutusjauhe.

Murskaa haarukalla keitetyt valkuaiset ja sekoita kastikkeeseen.

Revi salaatti, pilko tomskut ja kurkut.

Sekoita ja laita lautasille.

Pilko päälle valkuaiset ja lisää kastike.

Voit sekoittaa varovasti.

Aseta kalat päälimmäiseksi.

Salaattipohjaan voit käyttää mitä aineksia haluat ja pippurimakrillin tilalle sopii tosi hyvin savupallas, harmi että on niin kallista, tai ihan tavallinen tonnikala.

Parasta koko jutussa on kastike- siihen tulee himo!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pippurimakrilli, savustettu, Pirkka12g32kcal2.3g0g2.5g0g
Kurkku 7.8g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g10g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 3.9g0.5kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 8.6g12kcal1.1g0g0.9g0g
Vispikerma (Milbona)7.8g23kcal0.2g0.3g2.3g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sinappi (teollinen)0.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g142kcal7.4g2g11.4g0.4g
Valittu annoskoko51g71kcal3.7g1g5.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g36kcal1.9g0.5g2.9g0.1g
Arvot/100g100g141kcal7.3g2g11.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=178956