Brownie juustokakku

Voitele irtopohjavuoka.

Uuni 180 astetta.

Tee ensin brownie.

Sulata voi ja suklaa, sekoita.

Ota pois lämmöltä lisää sokeri.

Lisää munat ja maito, vatkaa kuohkeaksi.

Lisää jauhot varoen.

Laita melko löysä taikina vuokaan ja uuniin n. 25min.

Tee sitten juusto-osuus.

Vatkaa juusto, sokeri, munat ja vaniljasokeri.

Lisää jogurtti.

Kaada brownien päälle.

Laske uunin lämpötila 160:een.

Paista vielä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.8g20kcal0g0g2.3g0g
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark2.8g15kcal0.2g0.9g1.2g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 7g29kcal0.2g6.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.1g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Philadelphia tuorejuusto 200g11g29kcal0.7g0.4g2.7g0g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 2.8g11kcal0.1g2.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 13g18kcal1.6g0g1.3g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)2.8g3.5kcal0.1g0.1g0.3g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g288kcal7.4g27.8g16.2g0.2g
Valittu annoskoko51g144kcal3.7g13.9g8.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna25g72kcal1.9g7g4.1g0.1g
Arvot/100g100g285kcal7.3g27.5g16g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182575