Kaalisalaatti

Vihannekset ohuiksi viipaleiksi ja sekaisin.

Kiehauta öljy, etikka, sokeri sekä haluamasi mausteet (mustapippuri, ripaus suolaa, basilika jne.) kunnes sokeri on liuennut.

Yhdistä salaattiin ja laita jääkaappiin tekeytymään vähintään 12 tunniksi.

Välillä rasiaa kannattaa hölskyttää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali28g5.9kcal0.3g1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.9kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)7g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g43kcal1g4.8g2g2.2g
Valittu annoskoko51g21kcal0.5g2.4g1g1.1g
Annoskoko puolitettuna25g11kcal0.3g1.2g0.5g0.6g
Arvot/100g100g42kcal1g4.7g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245118