Jumpen omenamuffinsit VHH 111125

Seikoita kuivat ainekset erikseen.

Toisessa astiassa: kanamunat, rahka ja raastettu omena.

Sekoita yhteen hyvin ja laita esim.

silikoniseen muffinsivuokaan (Pieni tilkka rasvaa vuoan tai silikonin pinnalle helpottaa muffinsin irroittamista).

Paista uunissa n. 200 asteessa 10-15 min kunnes ruskistuvat hieman pinnaltaan.

Anna hieman jäähtyä ennen kuin otat vuoasta irti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 45 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 10g14kcal1.2g0g1g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g0.5g0kcal0g0g0g0.4g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g7g42kcal1.5g0.5g3.8g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%1.9g4.7kcal0.3g0.2g0.1g0.9g
Hampunsiemenet, kuoritut1.4g8.3kcal0.5g0.1g0.6g0.1g
Maitorahka, maustamaton hyla 0,3% (Valio) 250 g9g6.1kcal1g0.4g0g0g
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 12g4.3kcal0g0.9g0g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1kcal0g0.2g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Erytritoli, fermentoimalla valmistettu (Fitnessfirst), annos 10g7g1.4kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g169kcal9g5.8g11g3.4g
Valittu annoskoko51g84kcal4.5g2.9g5.5g1.7g
Annoskoko puolitettuna25g42kcal2.3g1.5g2.8g0.9g
Arvot/100g100g167kcal8.9g5.7g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258085