Bolognesekastike

Kuulota sipuli ja lisää jauheliha.

Ruskista.

Lisää joukkoon valkosipuli.

Mausta herbamarella (n. 1-2rkl) sekä pitsamausteella tai oreganolla (n. 1-2rkl).

Lisää joukkoon tomaattimurska.

Sekoita vesi ja jauhot ja lisää kastikkeeseen.

Annan suurustua ja ei kun syömään :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha23g37kcal4.3g0g2.2g0g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g14g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta1.7g6.1kcal0.2g1.2g0g0.1g
Vesi8.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)3.4g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g100kcal9.4g4.8g4.6g0.4g
Valittu annoskoko51g50kcal4.7g2.4g2.3g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g25kcal2.4g1.2g1.2g0.1g
Arvot/100g100g98kcal9.3g4.7g4.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=259585