JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)8g18kcal0.5g3.2g0.4g0.2g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g2.8g2.5kcal0g0.6g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa12g35kcal2.7g0g2.7g0g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g236kcal16.2g7.6g15.8g0.4g
Valittu annoskoko51g118kcal8.1g3.8g7.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g59kcal4.1g1.9g4g0.1g
Arvot/100g100g233kcal16g7.5g15.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275075