Muikkupata

500 g Muikkua (raaka)
250 g savupekonia (paistettu/raaka)
100 g sipulia (kuorittu)
1dl Valkoviiniä (kuiva)
18 g suolaa (ohjeessa, mutta oman maun mukaan)
noin 6 g mustapippuria.

Elikäs.

Ensin vuoalle pohjalle muikkua ja suolaa, väliin savupekonia ja sipulia.

Tätä niin kauan, kunnes tavara loppuu.

Tämän jälkeen valkoviiniä kivasti ja mustapippuria.

Uuniin noin 175 asteeseen, tunniksi.

Jos kala vaikuttaa vielä vähän raa'alta, niin kauemmin.

Seurailla kannattaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 162 grammaa

Paulatha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Muikku järvi 26g28kcal5g0g0.9g0g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g13g39kcal2.5g0.1g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkoviini kuiva 5.2g3.6kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g146kcal15.2g0.8g8.2g0.4g
Valittu annoskoko51g73kcal7.6g0.4g4.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna25g37kcal3.8g0.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g145kcal15g0.8g8.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=293794