Parmesan fenkoli

Poista kova kanta, suikaloi fenkoli.

Kypsennä mikrossa suolalla maustettuja fenkolia n. 4min.

Pitäisi jäädä rapeaksi.

Sekoita parmesan ja 1/2 sitruunan mehu fenkolin sekaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Kuismvu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g45g14kcal0.6g3.3g0.1g1.4g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Parmesan tuore raastettu (Castelli parmigiano reggiano), annos 70g2.8g11kcal0.9g0g0.8g0g
Sitruunamehu, laimentamaton2.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana101g51kcal3g6.6g1.8g2.8g
Valittu annoskoko51g26kcal1.5g3.3g0.9g1.4g
Annoskoko puolitettuna25g13kcal0.8g1.7g0.5g0.7g
Arvot/100g100g50kcal3g6.5g1.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385646