Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 8g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 11g44kcal0g10.8g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.6g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta14g51kcal1.8g9.9g0.3g0.5g
Kookoshiutale 1.3g8.4kcal0.1g0.1g0.8g0.2g
Hasselpähkinä 2.4g15kcal0.3g0.1g1.4g0.4g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)7g33kcal0.3g4.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g360kcal7g52.2g12.6g2.2g
Valittu annoskoko51g180kcal3.5g26.1g6.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna26g90kcal1.8g13.1g3.2g0.6g
Arvot/100g100g354kcal6.9g51.3g12.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94316