Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)18g5.3kcal0.2g1.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vesi25g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light3.5g6.3kcal0.3g0.1g0.5g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.7g5.9kcal0.2g1.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g47kcal1.4g5.2g2.2g0.6g
Valittu annoskoko51g24kcal0.7g2.6g1.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna25g12kcal0.4g1.3g0.6g0.2g
Arvot/100g100g47kcal1.4g5.1g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=83323