Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow3.9g0.4kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)7.8g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 18g5.1kcal0.2g0.8g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 15g32kcal2.6g0g2.5g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g4.7g17kcal1.1g0g1.4g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 2g6kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g126kcal8.4g2.8g9.2g0.8g
Valittu annoskoko51g63kcal4.2g1.4g4.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna25g31kcal2.1g0.7g2.3g0.2g
Arvot/100g100g124kcal8.3g2.8g9.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560