Parsasinihomejuustososekeitto

7-8 keskikokoista perunaa
400g parsaa
sinihomejuustoa

Kuori & keitä perunat, loppuvaiheessa lisää parsat.

Täytä vettä niin että parsat juuri peittyvät.

Nosta pois liedeltä, murenna juusto.

Anna jäähtyä jonkin verran, soseuta.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Reagan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 11g8.5kcal0.2g1.7g0g0.1g
Parsakaali (Pirkka)7g2.1kcal0.3g0.1g0g0g
Kasvisliemikuutio, vähärasvainen (Maggi), annos 10g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sinihomejuusto, Pirkka 125g2g6.5kcal0.4g0g0.5g0g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g36kcal1.8g3.8g1g0.2g
Valittu annoskoko51g18kcal0.9g1.9g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna26g9kcal0.5g1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g35kcal1.8g3.7g1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=133056