Jauhelihamakaroniloota

Uuni lämpeämään 200 asteeseen.

Keitä makaronit ja paista jauheliha + sipulit.

Voitele uunivuoka ja heitä sekaan makaronit, jauheliha, sipuli, suikalejuurekset ja maito/kananmunasotkotus, jossa on joukossa valkopippuria ja suolaa.

Maito-kananmunasotkotuksen määrä nyt arviona, heitin alunperin 6 kananmunaa + 917g maitoa ja hippasen jäi ylimääräistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 407 grammaa

Sarik82
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, tumma, Myllyn Paras3.8g13kcal0.5g2.5g0.1g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha19g31kcal3.6g0g1.9g0g
Extra neitsyt oliiviöljy (Eldorado), annos 5g0.2g1.9kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Rasvaton maitojuoma, laktoositon (Pirkka), annos 200g16g3.9kcal0.5g0.5g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g3.8g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana102g121kcal10.8g6.6g5.6g0.6g
Valittu annoskoko51g60kcal5.4g3.3g2.8g0.3g
Annoskoko puolitettuna26g30kcal2.7g1.7g1.4g0.2g
Arvot/100g100g118kcal10.6g6.5g5.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=401042